BABYCENTER.COM - Prishtinë, Kosovë


BABY CENTER ËSHTË QENDRA VETME QË POSEDON ARTIKUJ TË BRENDEVE BOTËRORE
AUTOULËSE TË BRENDEVE TË NJOHURA BOTËRORE:

MAXI COSI , ROMER , TEAM NANIA , CYBEX , BRITAX


KARROCA TË BRENDEVE:

QUINNY , MAXI COSI , BABY WELT , PEG PEREGO , MACLAREN , HAUCK

SI DHE SHUMË BRENDE TË TJERA


TEKSTIL TË BRENDEVE :

ESPRIT , NOPPIES , COLOR KIDS , SEVIL , CLAR , TEIDEM


LODRA PËR ARGËTIM TË BRENDEVE:

UNIKA , WOODY , BARBIE , PUZZLE , LEGO , MARIAN PLAS , TOMMAS AND FRIENDS

si dhe shumë brende tjera për fëmijë prej moshës 0 deri në 7 vjeçare


ARTIKUJ QË NEVOJITEN PËR BEBE DHE NËNA PAS LINDJES SË FËMIJUT SI:

BABY PHONE , TERMOMETRA , MEMA , SHISHE , STERILIZATOR , PIJATA PËR USHQIM
Si dhe shumë artikuj tjerë të nevojshëm , të gjitha këto nga brendet botërore si:

AVENT , TOMME TIPPEE , NUK , NUBY , CHICCO , SAFETTY 1st , OK BABY


MOBILE TË DRURIT TË KUALITETIT TË LARTË TË PRODHUESVE:

LIP , TROLL , SADEKO , KOBO

DUKE PERFSHIRE SHUMË LLOJE TË KREVETAVE TË DRURIT ME DIMENSIONE 60 X 120 SI DHE 70 X 140 , SHTRATE TRANSPORTUSE PËR MONTIM TË SHPEJTË PËR VIKENDE , KOMODA TË NDRYSHME DHE SHUMË ARTIKUJ TË TJERË


mbrojtur nga speedcrack
149.99 €
109.99 €
ADRESA:
Zona Industriale p.n.
10000 Prishtinë, KOSOVË

Tel: 038 601-901
Fax: 038 601 991

info@babycenter-ks.com
www.babycenter-ks.com